maanantai 6. tammikuuta 2014

Personal Trainer hinta

Mitä Personal training –valmennus maksaa? Tai millaista taksaa asiansa osaavan treenarin on pyydettävä palveluistaan? Millaista korvausta treenarin tulisi saada työnantajaltaan? Ja millaista provisiota treenarin kannattaa maksaa päämiehelleen alihankkijana toimiessaan?.

Personal training –palvelutko elitistisiä ja kalliita?
Ihan ensiksi pohja pois elitistiseltä leimalta: Visiitti auton määräaikaishuollossa = 1200 €, 10-15 min käynti erikoislääkärillä = 90 €, polkupyörän kevätremppa = 85 €, viikonlopun ruokaostokset perheelle 115 €, postipaketin lähetyskulut 29 €…

No mikä sitten on käypä taksa asiakkaan laskuttamiseen? Yhden tapaamisen tulisi maksaa asiakkaalle n. 65-100 €. Jos laskun maksajana on yksilö itse, tulee hinnan sisältää arvolisävero. Jos taas maksajana on yritys, laskutetaan alv (23 %) edellisen summan päälle. Eikä nyt puhuta tunti- vaan tapaamistaksasta, joka voi sisältää keskimäärin 45-120 minuutin mittaisen miittingin asiakkaan kanssa. Kulisseissa on myös tuntien työrupeama suunnittelun, ohjelmien laadinnan, siirtymisten sekä muiden valmistautumistoimenpiteiden muodossa.

Miksi tuollainen hintahaarukka? Miksei hintaa voi heittää täsmällisempänä esim. 75 euron kiinteänä korvauksena? Kuten kaikissa tuotteissa ja palveluissa hinnan sekä laadun tulee kohdata toisensa. Vastavalmistunut ja kokenut konkari, huippuosaaja ja harjaantumaton harjoittelija sekä viimeisen päälle palvelu ja sinnepäin sipaisu eivät ole samalla viivalla – hinnoittelussakaan! Toki personal trainingin tulee aina olla todella PRO –palvelua, mutta ymmärtänet mitä tarkoitan? Myös se, miten palvelua tuotetaan, vaikuttaa oleellisesti hintaan. Siis liikutaanko asiakkaan luokse ja harjoituspaikkoihin eri puolille kaupunkia vai otetaanko asiakkaat vastaan klinikkatyyppisesti. ..

Personal training –palveluiden hinnat
(Keskimääräinen/ järkevä hinta )                                        

1 valmennustapaaminen              65-100 €            
3 valmennustapaamista             195-295 €        
Kuukausihinta                            250-400 €        
3 kk/ 10 tapaamista                   600-1000 €      
6 kk/ n. 20 tapaamista              1200-2000 €  

Lähde: Trainer4You fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti